tisdag, november 05, 2013

Är det inte klart snart?

Jo då! Efter att hela renoveringsprojektet stannat av precis innan semestern på grund av att en duschpanel och en duschvägg hade extremt lång leveranstid. Sex veckor som sen visade sig bli närmare 12 veckor - men tillslut hade vi alla grejer hemma på plats och allt kunde slutföras.

Nu sitter allt där det ska och det enda som saknas är lite silikon på duschväggen och sen en rejäl omgång städning - sen kan vi flytta ner och börja använda badrummet och toan. Här är lite bilder.

Tidigare var allt gult och grönt. Nu klinkers överallt och golvvärme i golvet.

Badkarshörnet före

Badkarshörnet- efter

Duschnisch - före

Duschnisch - efter

Paneldusch.

Lilla toan före

Lilla toan efter

Tvätthörnet - före

Tvätthörnet efter.1 kommentar:

Unknown sa...

Hej!

Så himla intressant blogg. Jag är ofta inne och kikar. Så spännande att få följa utvecklingen.
Jag tog mig friheten att länka till din blogg på min egen. Skulle vara en ära om du ville göra detsamma om min. Kika in hos mig innan du fattar beslutet såklart, hoppas att du finner den lika intressant som jag finner din.
http://vitamomentum.blogspot.se

//J