söndag, juli 08, 2007

Det börjar likna något...

Det blivande dressing room'et/gästrummet börjar ta form. Det saknas ännu spotlights i taket, tavlor på väggarna, hyllor, mera kuddar till sängen och eventuellt lite krokar bakom dörren men så här ser det ut nu, halvfärdigt. Lite suddiga bilder tyvärr.


Till sängen behövs någon form av tjockare soffkudde för att sängen ska få mer soffliknande form. Så man kan sitta där och fundera ut vad man ska ha på sig. Över sängen i hörnan ska det upp hyllor där vi kan ha lådor, hattar eller...tja...förvaring. Det kan man aldrig få nog av.


Garderoberna med nya spegeldörrar. Tyvärr var en av dörrarna trasiga. Leverans av ny om en vecka. Inuti har vi fyllt dem med lådor, hyllor och fiffiga features från PAX Komplement - You got to love Ikea!


Hackad Hemnes byrå från Ikea. Vi hade världens problem att hitta en svart byrå i lagom höjd. Tillslut sågade av benen på den här för att den skulle passa perfekt under fönstret.


Sängen och fönstret. Här ska lite pastellfärgade tavlor upp på väggarna för att ytterligare ge rummet en finfin 80-tals touch!

4 kommentarer:

Lotten Bergman sa...

Jag kan rekommendera Ikeas korvkuddar! Fastän de heter Gosa Cylinder.

Petra sa...

Önskar ibland man kunde få vara med när Ikea namnsätter sina möbler och saker! :)

Bra tips! Tack!

Anonym sa...

Vi tänkte köpa Hemnesbyrån ni har men i vitt. Hur upplevs den svarta? Mer svart eller mer brun?

Petra sa...

Defenitivt mer som svart än brun!!