onsdag, juni 28, 2006

Väggdekorationer...

...from hell! Vissa idéer ska bara stanna i huvudet. Man känner liksom på sig från början att det kommer gå åt helvete men ändå måste man bara testa.

Jag har letat efter en stor, maffig och gärna lite annorlunda väggdekoration att ha över soffan. Har varit inne på ljusslingor från R.O.O.M, väggmålningar, schabloner från Wallconcept, Vynil och Bearo-tryck men inget kändes klockrent.Så sprang jag på helt galna bordsdekorationer på Indiska (se ovan) och fick en galen idé om att om man köper tillräckligt många kan man sätta dom i ett kreativt kollage på väggen.

Sagt och gjort. Jag köpte en herrans massa, testade olika mönster på papper och på golvet och började sen spika. Tyvärr insåg jag rätt snart att det inte kommer funka utan det ser jääääätte-tacky ut så det var bara att riva allt och nu står vi där med en perforerad vardagsrumsvägg.

Nåväl. Min senaste galna idé är att spara en och linda runt gardinstången som vi efter sju månader fortfarande inte fått upp men finfina turkosa tunna gardiner är inköpta och väntar på upphängning. Just nu har vi ett lakan fastsatt med nitpistol över altandörren som saknar persienner.... Jag säger inget mer nu men bilder på det färdiga resultatet kommer.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt med en till Petra-blogg! :-) Jag är ju så att säga lite i samma sits så jag ser fram emot tips och tricks från dig. Har heller inget över soffan efter 1,5 år, så när du väl hittar nåt snyggt får du gärna hojta!

Anonym sa...

Men du, om du blir gravid och börjar ta betalt för den här bloggen så kan du ju uppenbarligen tjäna feta pengar ;) Lägg till lite bitchighet därtill så är du fit for fight ;)

Skämt åsido, husbloggar är alltid roliga.

Anonym sa...

Kul med separat husblogg!! Jag har 2 stulna idéer till väggdekorationer. Från början kommer tipsen förstås från Husmusen...

http://www.wingardinc.com/esundries.html

http://www.hough.no/front_page.php